#Burgerprotest

Terug naar overzicht

Burgerprotest heeft in onze Belgische politieke geschiedenis grote veranderingen teweeggebracht. Denk maar aan: de schoolstrijd, de koningskwestie en Leuven Vlaams. Vandaag zijn burgerbewegingen als Youth for climate, de gele hesjes, Filter-Café-Filtré en Ringland brandend actueel.

 

In het volgende nummer van het magazine DNG staat ‘burgerprotest’ centraal. En jouw tekst kan daar een plek in krijgen. DNG is een publicatie van het Vermeylenfonds, in een oplage van 2.000 exemplaren

 

Win publicatie in magazine DNG

Wat roept burgerprotest bij je op? Maakt dit de verzetsstrijder in je wakker? Ben je zelf actief actievoerder? Of is dat burgerprotest alleen maar een druppel op een hete plaat?

 

Giet jouw gedachten in een creatie van maximaal 150 woorden, post ze hier en wie weet, prijkt jouw tekst binnenkort in het magazine DNG.  Je kunt slechts één tekst insturen. 

 

Vermeylenfonds en Creatief Schrijven vzw slaan handen in elkaar

Het Vermeylenfonds ontwikkelt sociaal-culturele praktijken voor een solidaire samenleving waarin vrijheid en gelijkwaardigheid centraal staan. Als vrijzinnig-humanisten omarmen zij diversiteit en pluralisme en willen zij burgers verbinden. Hun focus ligt daarbij op de sociale impact van taal.

 

Vier keer per jaar publiceren zij het magazine DNG.  En vanaf nu zal er vier keer per jaar hier een schrijfkans verschijnen, die leidt tot publicatie van één tekst in hun magazine. De focus ligt telkens op een ander thema. Houd de kansen op deze site dus goed in de gaten! 

 

Deelnemen kan tot en met 15/02/2019

Je bent nu niet ingelogd. Om te kunnen deelnemen moet je inloggen of registeren.

Deze pagina is enkel toegankelijk op een groter scherm.

Home