Haiku bij foto

14 jul. 2016 · 0 keer gelezen · 1 keer geliket

R

K

J

O

A

A

D

L

P

E

I

 

 

G

E

B

R

N

O

A

 

L

F

C

 

I

H

O

S

A

P

C

U

 

H

V

W

 

I

I

T

N

T

E

I

 

K

S

 

E

T

 

N

 

 

T

 

 

 

 

 

H

 

 

IJ

 

Tekst op vlag (nationaal Japans volkslied)

 

Kimi ga yo wa

Chiyo ni

Yachiyo ni

Sazare ishi no

Iwao to narite

Koke no musu made

 

(vertaling)

 

Moge Uw (keizers) regering

duizend jaar duren,

voor achtduizend generaties.

Totdat stenen rotsen worden,

welke bedekt zijn met mos.

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

14 jul. 2016 · 0 keer gelezen · 1 keer geliket