Haiku-achtige probeersels.

27 aug. 2016 · 22 keer gelezen · 0 keer geliket

Haiku-achtige probeersels.

 

zon en zee en strand

en dan weer naar huis toe gaan

vrolijk maar verbrand

 

't doet een beetje pijn

maar het was toch wel plezant

in die zonneschijn

 

morgen weer naar 't werk

dat is dan iets minder leuk

maar ik hou me sterk

 

'k overleef het wel

met mijn zongedroogde snoet

en tomatenvel

 

 

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

27 aug. 2016 · 22 keer gelezen · 0 keer geliket