Haiku bij schilderij

6 nov. 2016 · 0 keer gelezen · 0 keer geliket

olie op doek :  W. Mink

 

De stad is ontwaakt

Mensen drommen samen rond

Het bloemenmeisje

 

Le marché aux fleurs

La ville se reveille

Arômes et couleurs

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

6 nov. 2016 · 0 keer gelezen · 0 keer geliket