Vervelend inlegkruisje

3 jan. 2017 · 0 keer gelezen · 0 keer geliket

Deze dag voelt alsof het inlegkruisje in mijn slip omgekeerd zit. Niet dat ik ooit al een inlegkruisje in mijn slip heb gelegd, voor alle duidelijkheid.

Waarschijnlijk daarom dat ik het er verkeerd heb ingelegd. Ze zouden dat beter inkleefkruisje noemen want ik ben er achter dat eens de strips verwijderd en je dat ding in je slip legt de kol aan je kloten plakt.  Gesteld dat je als ventzijnde een inlegkruis in je slip legt natuurlijk.
Waar dit naar toe gaat weet niemand....Verveling doet rare dingen in mijn hoofd.
Dan maar naar de nieuwjaarsdrink?
Gaan mensen kijken die op volledig kosteloze manier hun alcoholpeil op niveau proberen tehouden.  Dit onder het voorwendsel om eens onder de mensen te komen en zich te omringen met mensen die worstelen met hetzelfde excuus?

Mensen die hoewel ze ongeveer 2 dagen geleden plechtig beloofd hadden eens het nieuwe jaar aangevat het alcoholgebruik ernstig te beperken toch hetzelde keelgatdebiet benaderen als pakweg 2 dagen geleden.
Hoewel het redelijk fris is ga ik niet naast een vuurkorf staan. Al de was en de strijk is gedaan en als ik naast een vuurkorf ga staan ruik ik straks net als een gerookte paling en kan ik opnieuw beginnen.
Ik ga zeker ook geen "naar oude vrouwen ruikende oude vrouwen" kussen waarvan de bordeau lippestift die ze ophebben te lang in de schuif gelegen heeft waardoor de smurrie er met stukken en brokken ophangt.
Als ik ga, misschien toch beter eerst dat virtuele inlegkruisje van mijn ballen trekken om de mij omringende medemens straks niet te shockeren met mijn opgewekt humeur.
Ware het niet dat ik eens gearriveerd op de drink zo  een paar gemeentelijke opcentiemen kon recupereren ... ik ging niet. Dus schol aan de milde gever. (mezelf dus)

<object id="__symantecPKIClientMessenger" style="display: none;" width="300" height="150" data-install-updates-user-configuration="true" data-supports-flavor-configuration="true" data-extension-version="0.5.0.161"></object>

<object id="__symantecPKIClientMessenger" style="display: none;" data-install-updates-user-configuration="true" data-supports-flavor-configuration="true" data-extension-version="0.5.0.161"></object>

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

3 jan. 2017 · 0 keer gelezen · 0 keer geliket