Liefdesgedicht

14 mrt. 2017 · 7 keer gelezen · 0 keer geliket

Ik wil een lange, diepe winter

een tuin vol stille vogels

een hazelaar.

 

Een scherpe lucht om onder te wachten

in een steeds meer vervagend rood kleed.

Een dat op mijn huid gaat lijken

die er nat en koud onder leeft.

En takken tot op mijn rug.

 

Kijk dan hoe ik streel

mijn hals droogwrijf. Wurg.

Je naroep met mijn stukgekuste mond.

 

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

14 mrt. 2017 · 7 keer gelezen · 0 keer geliket