Groengeel, krom, mini of gigantisch. Verkrijgbaar in diverse maten en merken. Op de biomarkt, in de nachtwinkel om de hoek, bij de fruitboer, in de fruitmand bij Jan Modaal, maar ook ellenlange mijlen verder. Zo ver als een vliegtuig landen kan.

 

Af en toe zit er een specialleke tussen zoals de absurde, onhandige Chiquita in de vruchtbare wildernis van Absurdistan. Ongelukkig gevallen uit reuzenhoge boom recht in de boezem van Tequila. Een giechelende wondermooie chimpansee met sensuele lippen die graag het apentestosteron verleidt met hoelahoeprokje, wiebelend op en neer, en ietsje pietsie klein bikinietje. Hmm, halfrijpe banaan, die lust ze wel, zo midden in haar vreetperiode!

 

Help, helllepppp!!!”

 

Hoela!!! Is ze niet goed snik aan ‘t worden? ’t Begin van ’t einde? Een om hulp tierende banaan? Hallucinatie? ’t Zal de verzengende hitte zijn!

 

Don’t eat me, please, please, please!”

 

Asjemenou, dit kan niet waar zijn!”

 

Halfgroen verandert in geel, van halfrijp tot overrijp. Bananendruppels spatten uit verschrompeld vel. Eigenlijk totaal geen zicht! Hé, jakkes, nee! Emoties springen er bij bosjes uit. Banaan in paniek. Primeur in Absurdistan!

 

Geschreven door Fatiha Berrazi op 05/12/2017 - laatst aangepast op 05/12/2017

  • flitsverhaal

Deze pagina is enkel toegankelijk op een groter scherm.

Home