Haiku's voor Gedichtendag 2018

16 jan. 2018 · 4 keer gelezen · 0 keer geliket

Een would-be dichter

zag in Kapellen het licht

't is een zwak lampje.

 

Je mag proberen

als je muze niet thuis geeft

dan lukt dichten niet.

 

Wetten vertonen

gaten, zoals gruyère

ze dichten lukt nooit.

 

Op Gedichtendag

dichten dichters vlot de kloof 

tussen boom en bos.

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

16 jan. 2018 · 4 keer gelezen · 0 keer geliket