Poem

Simon S.
2 mei 2018 · 5 keer gelezen · 1 keer geliket

Languit
liggen de benen
e
n gedachten
i
n een poging
o
m ‘t eind van de dag
t
e verzachten

Stilte
verraadt de geluiden
v
an de straat
Ze zien me niet,
h
erkennen niet
m
ijn anoniem gelaat

Terwijl het raam
steeds minder toont
e
n verlicht,
b
edenk ik nog gauw
d
e titel
van e
en Engels
gedicht

En daar,
is dat de geur
v
an een bloem
d
ie ik herken
e
n haar ritme
p
oem
p
oempediedoem poem poem

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

Simon S.
2 mei 2018 · 5 keer gelezen · 1 keer geliket