poetiewiet

DqM
18 dec. 2018 · 11 keer gelezen · 0 keer geliket

ik heb mijn eigen woorden verbrand

witte vlokken krulden door de hemel

het moest ziet ge

mijn taal had warmte nodig

mijn verhaal lucht

nee hierna worden geen mensen verbrand

al zou één uitzondering op de regel

neenee

een paar brandwondjes dan

derdegraads

poetiewiet

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

DqM
18 dec. 2018 · 11 keer gelezen · 0 keer geliket