Afscheid van Jonathan en Nathalie

28 mrt. 2015 · 0 keer gelezen · 0 keer geliket

 

 

Er was Bas die te vroeg bessen zocht in het bos, mama waste de boontjes terwijl ik alle rare kunstjes die ik in het winkelcentrum gezien had, probeerde te vergeten. Ook de chiwawa, 50 cent voor de lavatoire, kon er twee ticketjes Walibi winnen, pretparkplezier.

 

Als ik boter kocht, vis misschien. Jonathan en Nathalie zou ik naar Zaventem brengen, Antalya vol pension volle koffers in de volle zon om enkele dagen het hoofd te ledigen. Ze moesten nog kiezen, Venezia Palace, Titanic Beach of Kremlin Paradise en dat was niet gemakkelijk.

 

Getrek aan het lijntje gelik geluk want een burger voor één euro, Mexicaanse saus, de brokjes zwellen. Diep. Beslist, ik zou er niet meer komen, onhaalbaar, bengelde enkel nog tussen hondsdolheid en berusting, of aapte een koalabeertje na als ik slapen wou.

 

Ik zou ze uitzwaaien, een zachte badjas kopen nadat ik harde druppels voelde, naar mijn cassetjes luisteren, geluiden van parende walrussen, het gebrul van een dronken leeuw, zwierige bloemensalade loven, de blaadjes plukken.

 

 

 

 uit de reeks  'Reizen met Ricky'

 

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

28 mrt. 2015 · 0 keer gelezen · 0 keer geliket