Sint Franciscus van Assisi op restaurant

Casper Hoogenboezem
1 jul. 2018 · 0 keer gelezen · 0 keer geliked

Pappardelle met gemengde wilde paddastoelen.

Bietjestagliatelle met pesto, mosselen en witte wijn.

Taglierini met gebakken mul, zongedroogde tomaten, pepertjes, peterselie en zwarte olijven.

Farfalle met een snelle tomatensaus.

‘Heeft u geen spaghetti bolognaise?’

‘Pizza misschien?’

‘Aperitief?’

‘Amaretto, aub.’

Silvio komt nog.

Verderop stonden twee koeien in de wei.

Louter toevallig te kijken.

Veel aandacht voor décolletés.

Weinig voor gastronomische toppers.

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver en help je hem verder op weg.

Casper Hoogenboezem
1 jul. 2018 · 0 keer gelezen · 0 keer geliked