De Poëziedokter heropent zijn kabinet

Omschrijving

Meer info over de Poëziedokter? Neem een kijkje op www.creatiefschrijven.be/poeziedokter.

 

 

Poëzie is uiterst geconcentreerde taal. Een goed gedicht is een krachtig geformuleerd taalshot. Maar hoe laat je de woorden stromen? Hoe breng je gelaagdheid in je tekst? Hoe weet je dat je met jouw gedichten op een goed literair spoor zit?

 

De Poëziedokter ontvangt je graag in zijn kabinet in ziekenhuis ZNA Sint-Elisabeth in Antwerpen voor een persoonlijke feedbacksessie van 25 minuten. Troubadour Peter Holvoet-Hanssen, winnaar van de Cultuurprijs van de Vlaamse Gemeenschap en voormalig VRT-Boekendokter, geeft je tips en concreet poëzie-advies. De Poëziedokter geeft feedback op haiku’s, sonnetten, vrije verzen, slam poetry en performance poëzie. Dichter-verpleegster Lotte Dodion verzacht de pijn met poëzie. In een mum van tijd heb je weer pit in je pen.

 

Breng drie staaltjes van je poëzie mee (in 2-voud) en een duidelijke vraag die te maken heeft met waar de obstructie zich situeert.

 

 

CONSULTATIES

Na een geslaagde eerste reeks consultaties in het najaar van 2015, ontvangt Poëziedokter Peter Holvoet-Hanssen je opnieuw in zijn kabinet op zaterdag 20 februari van 10.30 tot 18 uur en zondag 21 februari van 14 tot 18 uur in ZNA Sint-Elisabeth Antwerpen, Leopoldstraat 26, 2000 Antwerpen.

 

Poëziedokter Peter Holvoet-Hanssen nodigt je uit op Youtube.

 

 

 

HOE SCHRIJF JE IN?

- Maak een profiel aan op Azertyfactor.
Heb je al een profiel? Meld je dan eerst aan.

 

- Neem deel aan deze schrijfkans.

 

- Voeg 3 keer een nieuwe tekst toe: 3 gedichten van maximaal 1 A4 pagina (check op voorhand in Word of je de lengte niet overschrijdt).

 

- Klik op ‘Inzenden’.

 

- Update je gegevens: vul je ontbrekende gegevens aan. Vul onderaan in de balk ‘voorkeur consultatie’ in wanneer je op consultatie wenst te komen.

Je vult in:

   Of: zaterdag 20 februari tussen 10.30 en 18 uur.
   Of: zondagnamiddag 21 februari tussen 14 en 18 uur.

  

We houden rekening met je voorkeur, maar kunnen niet garanderen dat er nog een plekje vrij is op het moment dat je inschrijft. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling.


- Schrijf € 9/€ 7 (voor studenten) over op het rekeningnummer van Creatief Schrijven vzw: BE06 7310 3181 1022, met vermelding van je naam + Poëziedokter.

 

 

 

HEB JE NOG VRAGEN?
Stuur een mailtje naar info@creatiefschrijven.be of bel naar 03 229 09 90.

 

 

Met steun van Antwerpen Boekenstad en met dank aan ZNA Sint-Elisabeth.

 


De wedstrijd is afgelopen. Je kan niet meer deelnemen.

Deadline

Afgelopen


De wedstrijd is afgelopen. Je kan niet meer deelnemen.