Liefde voor Lyriek zoekt de beste liedtekst

Omschrijving

Meer dan 100 straffe inzendingen ontvingen we voor de liedtekstwedstrijd Liefde voor Lyriek. Juryleden Eva De Roovere, Niels Boutsen(Stoomboot) en Brihang selecteerden 5 laureaten: Igor Daems, Ko De Laat, Koen Vandeun, Dominique Minten en Marianne Nieuwinckel. Zij nemen tijdens de finale van deNekka-wedstrijd hun prijzen in ontvangst; een boekenpakket en een nieuw gecomponeerd lied door jong Nederlandstalig muzikaal talent. Eervolle vermeldingen gaan naar Tracey Derijckere enSam Durnez die volgens de jury bijzonder knappe teksten in het dialect schreven.

 

Meer info: www.creatiefschrijven.be/liefde-voor-lyriek.

 

-------

 

“Wat niet gezegd kan of mag worden, past meestal perfect in een liedje,” beweert Niels Boutsen, die met Stoomboot zijn muzikale droom beleeft. Niels zetelt samen met singer-songwriter Eva De Roovere en rapper Brihang in de jury van Liefde voor Lyriek. Klim in je pen en stuur jouw Nederlandstalige liedtekst in voor 15 november.

 

De beste teksten worden op muziek gezet door de finalisten van de parallel lopende Nekka-wedstrijd. De 6 finalisten van Liefde voor Lyriek krijgen een vipontvangst tijdens de finale van de Nekka-wedstrijd op zaterdag 6 februari 2016 in de Arenbergschouwburg in Antwerpen. De winnaar van de Nekka-wedstrijd brengt het nieuwe lied tijdens de Nekka-Nacht 2016 in de Lotto Arena.

 

Tips of inspiratie nodig? Download gratis de liedtekstbrochure 'Er moet ook nog tekst op' op www.creatiefschrijven.be/liedteksten-schrijven/ .

 

Meer infowww.creatiefschrijven.be/liefde-voor-lyriek/


De wedstrijd afgelopen. Je kan niet meer deelnemen.

Deadline

Afgelopen


De wedstrijd afgelopen. Je kan niet meer deelnemen.