Literair spreekuur Schrijfdag

Omschrijving

Wil je feedback op je literaire tekst? Op de Schrijfdag, het festival van het geschreven woord, geven auteurs en schrijfdocenten die graag. Tijdens het Literair Spreekuur zit je samen met een deskundige die je op mogelijke werkpunten wijst en je met concrete tips verder op weg helpt.

 

De Schrijfdag vindt plaats op zaterdag 2 juni in bibliotheek de Krook en Vooruit. Op het programma staan tal van schrijfworkshops met o.m. Hannelore BedertPieter Blomme en Sarah Timmermans, lezingen met onder meer David J. Peterson, de man achter de fantasietalen van Game of Thrones, en Herman Brusselmans. Geniet ook van de Literaire Markt met o.a. de boekhandel Paard van Troje en giftshops Blad, steen, schaar en La vie en Prose. Ontdek het volledige programma op schrijfdag.be.

 

Wil je in de voor- en namiddag een Literair Spreekuur volgen? Dat kan, maar stuur beide teksten dan gelijktijdig in. 

  

Hoe schrijf je je in voor het literair spreekuur?

 

1. Duid op het inschrijvingsformulier van de Schrijfdag op schrijfdag.be aan dat je een literair spreekuur wenst. Op het inschrijvingsformulier vink je het genre van je tekst aan (proza, poëzie, non-fictie,…).

 

2. Stuur je tekst vanaf 16 april en voor 27 mei hier in. Je tekst telt maximaal 5 A4 pagina’s (proza of poëzie). Controleer zeker in Word of je tekst de toegestane lengte niet overschrijdt vooraleer je deelneemt.

 

3. Wil je zowel een Literair Spreekuur in de voor- en de namiddag dan stuur je je twee teksten gelijktijdig in. 

 

Na 27 mei brengen we je persoonlijk op de hoogte over het juiste tijdstip van het spreekuur op de Schrijfdag.

 


De wedstrijd is afgelopen. Je kan niet meer deelnemen.

Deadline

Afgelopen


De wedstrijd is afgelopen. Je kan niet meer deelnemen.