Meet-en-greet Christophe Vekeman

Omschrijving

Christophe Vekeman publiceerde romans, een verhalen- en essaybundel en twee dichtbundels. Met zijn roman Hotel Rozenstok haalde hij de longlist van de ECI literatuurprijs. Een schrijver die het klappen van de zweep maar al te goed kent. Wil je met hem in gesprek over zijn passie voor het geschreven woord? Klim in je pen en misschien zit jij op 9 november van 19u tot 20u oog in oog met Chistophe onder onze boom op de Boekenbeurs in Antwerpen! Bij een hapje en een drankje ga je met Christophe en andere schrijfliefhebbers in gesprek over debuteren, publiceren, inspiratie en wie weet, country.


Hoe neem je deel?

Schrijf een tekst van maximaal tweehonderd woorden waarin je vertelt welk boek je zelf had willen schrijven. Tijdens de meet-en-greet verklapt Christophe jou ook op de kaft van welk boek hij graag zijn naam had zien staan.

 

De prijzen

Uit de stroom inzendingen kiest Creatief Schrijven acht deelnemers voor de meet-en-greet. Selecteren we je tekst, dan ontvang je een gratis duo-ticket voor de Boekenbeurs.

 

Wedstrijdverloop

 

Post hier uiterlijk 3 november je inzending. Let op: maximaal 200 woorden.

 

- Op 6 november maken we de winnaars bekend. Elke winnaar ontvangt een digitaal toegangsticket voor de Boekenbeurs, geldig voor twee personen.

 

- De meet-en-greet vindt plaats op 9 november van 19u tot 20u op de stand van Creatief Schrijven vzw, hal 4, onder de boom.


De wedstrijd is afgelopen. Je kan niet meer deelnemen.

Deadline

Afgelopen


De wedstrijd is afgelopen. Je kan niet meer deelnemen.