Meet-en-greet Dimitri Leue

Omschrijving

Ben je tussen 12 en 16 jaar en wil je Dimitri Leue wel eens meer vragen dan een handtekening? Klim in je pen voor deze schrijfkans. En misschien zit jij op 4 november van 16u tot 17u oog in oog met Dimitri onder onze boom op de Boekenbeurs in Antwerpen. Bij frisdrank en een chipje ga je in gesprek over spelen met woorden, inspiratie, lezen en dansen op papier.


Om het met de woorden van Dimitri zelf te zeggen: “Alle tieners zeggen ja tegen een roman. Een echte hipster is een boekenfan. Schrijf in en win. Schrijf een begin.” Om in de schrijfsfeer te komen, bekijk zeker nog eens dit filmpje uit de oude doos.

 

Hoe neem je deel?

Dit jaar verscheen van Dimitri Leue het prachtige boek Boom-Boom. Bezorg ons een gedicht of een kort verhaal waarin een boom voorkomt. Alles kan en mag, zolang je inzending niet langer is dan 200 woorden.

 

De prijzen

Uit de stroom inzendingen kiest Creatief Schrijven vzw acht deelnemers voor de meet-en-greet. Selecteren we je tekst, dan ontvang je een gratis duoticket voor de Boekenbeurs op 4 november. Zo kan je mama, papa, grote broer of zus ook mee naar de beurs komen die dag.

 

Wedstrijdverloop

- Post hier uiterlijk 2 november je inzending. Let op: maximaal 200 woorden. Op 3 
  november maken we de winnaars bekend.

 

- Elke winnaar ontvangt een digitaal toegangsticket voor de Boekenbeurs, geldig 
   voor twee personen.

 

- De meet-en-greet vindt plaats op 4 november van 16u tot 17u op de stand van
  Creatief Schrijven vzw, hal 4, onder de boom.


De wedstrijd is afgelopen. Je kan niet meer deelnemen.

Deadline

Afgelopen


De wedstrijd is afgelopen. Je kan niet meer deelnemen.