Jongerenprijs voor poëzie

Omschrijving

Jaarlijks organiseert de stad Sint-Truiden in samenwerking met de literaire jury's de literaire prijzen van de stad Sint-Truiden, een schrijfwedstrijd voor jongeren en niet-gevestigde auteurs.

De gemeenteraad van 18 november 2019 keurde het reglement van de literaire prijzen editie 2020/2021 goed.

Wil je zelf deelnemen? Kijk het reglement goed na en klik op de link hieronder om rechtstreeks deel te nemen!

Deelnemen en inzenden kan tot 31 mei 2020 via ons inschrijvingsformulier.


De wedstrijd is afgelopen. Je kan niet meer deelnemen.

Deadline

Afgelopen


Details

Prijs Geldprijs van 400 euro

Georganiseerd door Stad Sint-Truiden


Genres


De wedstrijd is afgelopen. Je kan niet meer deelnemen.