liefdesgedichten later geïllustreerd met tekeningen

Charlie
31 okt 2017 · 0 keer gelezen · 0 keer geliket

Creatief schrijven 

 Waar ben je mijn lief

Ooit kruisen we elkaars pad

Blik nooit afgewend

 

Heerlijk mannenlijf

Als je het overal streelt

In zwijgen verhuld

 

Twee paar lippen en

Je kust ze beiden teder

Hoogste hemel in

 

Je wast mijn haren

Zachter dan ik, en föhnt ze

Jeffrey noem ik je

Je lacht ermee en spreekt me toe

Dat ik zachter voor mezelf

Moet zijn en rustig

 

 

Ooit komt droeve dag

Dat je me niet begeert

Wat doe k dan met lust

Waar berg ik dat op

Treurt mijn hart of ziel

zoek k jou of een ander

Nee ik zoek jou mijn liefste

Mijn alles mijn toeverlaat

Maar wat moet ik dan

Met dat sterk gemis

Als je me wegduwt

 

Hoort het bij elkaar

liefhebben en jaloers zijn

was nog nooit zo jaloers

zou jaloezie slijten als

de liefde slijt

laat me dan immer jaloers blijven

 

Als jij ooit wegvalt

Dan zeg ik niets en verdwijn voor altijd

Onvindbaar voor de wind noch de schaduw

Onvindbaar klein wordt ik dan

 

 

Denken aan jouw huid

Lieflijk zacht en warm fluweel

Doet me op lip bijten

Van pure wellust

Liefste alleen jij

Krijgt me zo warm van binnen

 

 

We zochten elkaar

Tevergeefs een leven lang

Toch gevonden verfrommeld

Perfect in elkaar passend

Alle lego posities

Overlappend deugnieten

Partners in crime

Bovenal minnaars

Dromend van elkaar

Lachend om elkaar

Dankbaar voor zoveel geluk

 

Als je ooit weg bent

Misschien  een zandkorrel  groot

Dan steek ik mijn hoofd in ‘ t zand

En zoek ik jou mijn liefste

Tot we versmelten

Een zandkorrel groot

Weerspiegelend in het glas

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

Charlie
31 okt 2017 · 0 keer gelezen · 0 keer geliket