Verliefde erectie

Chandra Rowe
21 mei 2014 · 0 keer gelezen · 0 keer geliked

Ik ben een vrouw, dus ik heb ook graag vrouwen. Behalve als ik verliefd ben. Als ik verliefd ben is elke andere vrouw een hoer. Zeker die blonde en heel zeker die met dikke tetten. En als iemand haar tetten kleiner zijn als die van mij is ze nog een hoer. Want dan heeft ze waarschijnlijk een leukere naam of heeft ze een lekkerder kont.

Ik heb liever de vrouwen die komen nadat ik verliefd ben geweest. Dat zijn geen hoeren, die zijn altijd lelijk. Lelijke vrouwen gaan me beter af omdat ik toch de mooiste ben.

Ik ben een vrouw en zodoende ook een lekker wijf want ik heb borsten, mooie borsten. Behalve als ik verliefd ben. Als ik verliefd ben heb ik een stomme lach en stink ik. Ik heb dan een dikke kont en ongelijke tieten. En dan ben ik ook saai en vervelend. En waarschijnlijk ook dik.

Ik vind mezelf leuker na een verliefdheid, dan staan mijn borsten weer gelijk en ben ik een topwijf. Zelfs de spiegel laat mijn kont dan weer in zijn perfecte vorm zien. De post-verliefd-zijn-spiegel is mijn allerbeste vriend.

Als ik verliefd ben, ben ik zoals een erectie. Gespannen en klaar om alles te geven. En zoals dat wel ooit gaat met een erectie heb ook ik een zwak moment waarin ik afga als een gieter. (heb dus geduld, dat doen wij ook)

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver en help je hem verder op weg.

Chandra Rowe
21 mei 2014 · 0 keer gelezen · 0 keer geliked