Tip van de week

Auteur worden? Stel je uiterlijk 15 mei kandidaat voor SchrijversAcademie

Ben je al een tijdje aan het schrijven en wil je eindelijk die roman, poëzie- of verhalenbundel op papier krijgen? Dan is SchrijversAcademie iets voor jou. De auteurs die lesgeven aan  SchrijversAcademie zetten getalenteerde mensen op weg en doen hen groeien als literaire schrijvers. Lenny Peeters, Tülin Erkan en Amarylis De Gryse gingen je voor. 

Stel je kandidaat voor SchrijversAcademie tot 15 mei.

 

SchrijversAcademie is een tweejarige opleiding die als doel heeft de schrijver in jou te doen groeien. Je bouwt samen met een gemotiveerde groep gelijkgezinden aan je roman, dichtbundel of verhalenbundel. Gerenommeerde auteurs helpen je jouw stem als literair schrijver te ontwikkelen en maken je wegwijs in het literaire veld. 


Je hebt een project waaraan je de komende twee jaar actief wil werken en kiest bewust voor een intensieve opleiding. Je werkt graag in groep en hebt ervaring met het geven en ontvangen van feedback. Je wil bovenal de schrijver in jou ontwikkelen. 


Inschrijven kan van 30 maart tot 15 mei, meer informatie vind je via de website van de SchrijversAcademie

 

Nog wat te vroeg voor SchrijversAcademie? Welkom bij Opleidingsjaar Literair Schrijven!

Je dompelt je een jaar lang onder in literatuur. Je wordt je beter bewust van hoe literatuur werkt en wat jouw sterke kanten op literair vlak zijn. Je krijgt lezingen van ervaren auteurs, ontvangt feedback op je eigen schrijven en neemt deel aan een genre-overschrijdend project.