Tip van de week

Laatste kans: boek je consultatie bij De Poëziedokter

Op zaterdag 20 en zondag 21 februari ontvangt de Poëziedokter je graag in zijn kabinet in ziekenhuis ZNA Sint-Elisabeth in Antwerpen voor een persoonlijke feedbacksessie van 25 minuten. Troubadour Peter Holvoet-Hanssen, winnaar van de Cultuurprijs van de Vlaamse Gemeenschap en voormalig VRT-Boekendokter, geeft je tips en concreet poëzie-advies. De Poëziedokter geeft feedback op haiku’s, sonnetten, vrije verzen, slam poetry en performance poëzie. Dichter-verpleegster Lotte Dodion verzacht de pijn met poëzie. In een mum van tijd heb je weer pit in je pen.

De Poëziedokter heeft nog 4 plaatsen vrij tijdens zijn consultatieronde. Schrijf je in bij Kansen: 'De Poëziedokter heropent zijn kabinet'.

Bekijk hier de uitnodiging van de Poëziedokter.

Gepubliceerd op

8 feb 2016