Basisschool De Leerheide uit Asse presenteert: Poëziewedstrijd 2023

Omschrijving

Hou je van gedichten schrijven? Kruip dan in je pen en schrijf voor onze school een gedicht rond het thema "Lichtpuntjes". Een volwassen jury zal een shortlist maken uit alle inzendingen en onze leerlingen van het 4de, 5de en 6de leerjaar zullen de uiteindelijke winnaar kiezen. Deze wordt bekendgemaakt tijdens ons schoolfeest op 21 april 2023. Meer informatie op onze website (www.deleerheide.be/poeziewedstrijd) en via mail (katleen.vanderstraeten@deleerheide.be).

Regels

Het reglement is terug te vinden op onze website: www.deleerheide.be/poeziewedstrijd

Deadline

Afgelopen


Details

Prijs Het winnende gedicht wordt gedrukt op een kunststof paneel en aan de schoolgevel omhoog gehangen.

Georganiseerd door Basisschool De Leerheide uit Asse


Genres