Basisschool De Leerheide uit Asse presenteert: Poëziewedstrijd 2024

Omschrijving

Hou je van gedichten schrijven? Kruip dan in je pen en schrijf voor onze school een gedicht rond het thema "Wondere ruimte". Een volwassen jury zal een shortlist maken uit alle inzendingen en onze leerlingen van het 4de, 5de en 6de leerjaar zullen de uiteindelijke winnaar kiezen. Deze wordt bekendgemaakt tijdens ons schoolfeest op zondag 26 mei 2024. Meer informatie op onze website (deleerheide.be/poeziewedstrijd) en via mail (katleen.vanderstraeten@deleerheide.be).

Regels

Het reglement is terug te vinden op onze website: deleerheide.be/poeziewedstrijd

Deadline

Afgelopen


Details

Prijs Jouw gedicht op een paneel aan onze schoolgevel zodat alle voorbijgangers hiervan kunnen genieten.

Georganiseerd door Basisschool De Leerheide uit Asse


Genres