Dans! Dichter! Dans! - Obsessie - Open Call

Omschrijving

Laat je inspireren door het thema ‘obsessie’. De Van Dale definieert het als ‘iets wat iemand onophoudelijk in zijn gedachten bezighoudt’, maar hoe laat jij ons ernaar kijken? Schrijver Susan Sontag zei dat je moet geobsedeerd zijn om schrijver te kunnen worden. Hoe ontstaat een obsessie? Is het wel gezond? Leven we in een wereld die gedreven is door obsessie? Heb je het nodig om ergens te geraken?

Wie zoeken we?

– Je bent een literair schrijver met enige ervaring, maar hebt nog geen aansluiting gevonden bij grote podia en je hebt max 1 publicatie bij een uitgeverij op je naam staan 
– Je hebt veel zin om het experiment aan te gaan met het Dans! Dichter! Dans! muzikantencollectief. 
– Je woont in Nederland of Vlaanderen
– Je schrijft in het Nederlands
– Je bent beschikbaar op 22 oktober, 23 oktober en 5 november

Wat bieden we aan?

– Een betaald optreden van ongeveer 20 minuten op 5 november in Het Bos. Je speelt met het Dans! Dichter! Dans! muzikantencollectief waarbij je voor de gelegenheid geschreven of aangepast materiaal brengt.

– Een betaald repetitietraject van een halve of hele dag met een literair coach en de muzikanten bij muziekcentrum Trix. Deze repetitie zal in het weekend van 22 oktober vallen.

– Voor je deelname vergoeden we je met €450. We betalen dit uit via SBK (zoals Smart) of via contract indien je zelfstandige bent. (Uitbetaling via KVR is niet mogelijk.)

Wat moet je doen?

Stel je voor 5 september 23u59 kandidaat via www.dansdichterdans.be/opencall. Je inzending bestaat uit een video, literaire tekst en motivatie. Alle informatie vind je op de website.

Deadline

Afgelopen


Details

Prijs 450€ en deelname aan Dans! Dichter! Dans! repetitie + toonmoment

Georganiseerd door Dans! Dichter! Dans!