EyesWriteOpen

Omschrijving

Weten journalisten nog wat mensen écht bezighoudt? MO* daagt je naar aanleiding van het twintigjarig bestaan uit met een schrijfwedstrijd voor jongeren (16-30 jaar). Grijp je kans en schrijf zelf over het verhaal of de tendens in de wereld die volgens jou niet genoeg aan bod komt. Wie weet win je wel de publicatie van jouw column op MO* en een reischeque van 750 euro!

Hoe meedoen?

Schrijf een column van maximum 4000 tekens (inclusief spaties).

Dit is jouw opdracht:

Weten journalisten nog wat mensen écht bezighoudt? Brengt MO* genoeg verhalen die elders niet aan bod komen? Barsten media nog genoeg uit hun eigen bubbel?

MO* geeft jou een wit blad. Grijp je kans en schrijf zelf over het verhaal of de tendens in de wereld die volgens jou niet genoeg aan bod komt. Over de gedachte of het inzicht dat voor jou meteen, hier en nu, aandacht verdient.

Weet je niet waar te beginnen? Neem ter inspiratie zeker de strategische visie van MO* door.

Regels

Hoe doe je mee?

Je bent minstens 16 jaar en maximum 30 jaar oud? Schrijf jouw column over het verhaal, de tendens, de gedachte of het inzicht dat voor jou meteen, hier en nu, aandacht verdient. Verzin ook een originele titel.

Is Nederlands niet je moedertaal? Geen probleem, we moedigen je nog steeds aan deel te nemen en je unieke blik met ons te delen.

Alle info en het wedstrijdreglement vind je op MO.be/schrijfwedstrijd

Deadline

Afgelopen


Details

Prijs Publicatie op MO*, een reischeque van 750 euro, boeiende non-fictieboeken van Uitgeverij EPO en/of een proMO*abonnement voor 1 jaar.

Georganiseerd door MO*


Genres