Gedichtenwedstrijd Port Poëtica

Dagen
08
Uren
17
Min
34
Sec
32

Omschrijving

Je hebt een passie voor poëzie en schrijven, bent minstens 16 jaar oud en hebt een link met North Sea Port (je woont of werkt in de haven of in de buurt, fietst of wandelt regelmatig door de koppelingsgebieden …)? Dan is dit jouw kans om te schitteren!

Deze zomer organiseert North Sea Port met Port Poëtica verschillende activiteiten om alle schrijfliefhebbers uit de havenregio te inspireren. Ben jij ook gepassioneerd door schrijven en poëzie? Dan is Port Poëtica iets voor jou! Laat poëzie en de haven samensmelten met je vloeiende pen en doe mee aan de gedichtenwedstrijd.

Laat je inspireren door de wondere wereld van onze haven, en zet jouw woorden om in een prachtig gedicht. Van 4 juni tot en met 26 juli kan iedereen die de kunst van het dichten liefheeft meedoen met onze wedstrijd. Wie weet wordt jouw gedicht wel bekroond en win jij deze unieke wedstrijd! 

Het thema van deze wedstrijd is ‘dialoog' en 'samen slimmer/sterker’.

De winnende inzending krijgt 1) een arrangement voor twee personen met een rondvaart in het centrum van Gent en een exclusieve rondleiding en walking dinner in het eeuwenoude Havenhuis aan de Graslei, 2) twee duotickets voor het galabal van Film by the Sea in Vlissingen, 3) een exclusief fotoboek van North Sea Port

Meer info over Port Poëtica vind je hier: https://www.northseaport.com/port-poetica 
Inzenden via deze link

Deadline

26 jul 2024


Details

Prijs 1) een rondvaart voor twee in het centrum van Gent en een exclusieve rondleiding en walking dinner in het eeuwenoude Havenhuis aan de Graslei, 2) twee duotickets voor het galabal van Film by the Sea in Vlissingen 3) een fotoboek van North Sea Port

Georganiseerd door North Sea Port


Genres