Literair spreekuur Schrijfdag 2020

Omschrijving

Wil je feedback op je literaire tekst? Op de Schrijfdag, het festival van het geschreven woord, geven auteurs en schrijfdocenten die graag. Tijdens het Literair spreekuur zit je samen met een deskundige die je op mogelijke werkpunten wijst en je met concrete tips verder op weg helpt.

De Schrijfdag vindt plaats op zaterdag 21 maart in Kortrijk. Op het programma staan tal van schrijfworkshops met o.a. Ivo Victoria, Ton Rozeman en Jolien Janzing. Lezingen en infosessies met onder meer Peter Buwalda, Maartje Wortel, Katrijn Van Bouwel en Bavo Dhooge. Het volledige programma ontdek je op schrijfdag.be.

  

Hoe schrijf je je in voor het Literair spreekuur?

1. Koop je ticket voor de Schrijfdag op schrijfdag.be. Duid op je inschrijvingsformulier aan dat je een literair spreekuur wenst. 

2. Stuur je tekst uiterlijk 10 maart hier in. Je tekst telt maximaal 5 A4 pagina’s (proza of poëzie). Controleer zeker in Word of je tekst de toegestane lengte niet overschrijdt vooraleer je deelneemt. 

3. Vul bij de extra vraag die je ziet verschijnen als je jouw tekst oplaadt, het genre in zoals bijvoorbeeld: kort verhaal, poëzie, non-fictie, columns, kinder- en jeugdliteratuur, enz. 

 

Na 15 maart brengen we je persoonlijk op de hoogte over het juiste tijdstip van het spreekuur op de Schrijfdag.


De wedstrijd is afgelopen. Je kan niet meer deelnemen.

Deadline

Afgelopen


Details

Prijs feedback op de Schrijfdag

Georganiseerd door Creatief Schrijven vzw


De wedstrijd is afgelopen. Je kan niet meer deelnemen.