Maandrang poëziewedstrijd

Omschrijving

Van 20 januari tot 9 februari wakkert het gloednieuwe poëziefestival Maandrang de stad Mechelen het poëtisch verlangen aan met mooie woorden en klinkende zinnen.. 

Ook jij kan meedoen aan Maandrang en je zoetgevooisde verzen, gepeperde hartperikelen of je zangerige zielenroerselen indienen en je laten gaan in de lokroep van de zoete maan. 

Ben je tussen de 1 en 111 jaar oud, dan kan je meedingen naar eeuwige roem en faam, onze grenzeloze liefde en bewondering, boekenpakketten en waardebonnen indien je ons het allermooiste gedicht aller tijden bezorgt over (poëtisch) verlangen! 

Uit de inzendingen kiest de jury zowel haar favoriete gedicht als haar favoriete versregel. Het winnende gedicht wordt gedrukt op een postkaart (3000 exemplaren) en zal verspreid worden gedurende het festival. Daarnaast zal het verschijnen in De Nieuwe Gemeenschap (DNG), het tijdschrift van Vermeylenfonds. Het winnende vers zal gedrukt worden op een bladwijzer (3000 exemplaren) en zal verspreid worden via Boekhandels De Slegte, De Zondvloed en Salvator.  


De wedstrijd is afgelopen. Je kan niet meer deelnemen.

Deadline

Afgelopen


Details

Prijs 1ste prijs winnende gedicht: verspreiding op postkaart (3000 ex.), publicatie in tijdschrift DNG (1500 ex.) 1 ste prijs winnende vers: verspreiding op bladwijzer (3000 ex.) Boekenpakketten en waardebonnen voor zowel de winnaars als de 5 runners-up

Georganiseerd door Vermeylenfonds


Genres


De wedstrijd is afgelopen. Je kan niet meer deelnemen.