Meet-en-greet Alicja Gescinska

Omschrijving

Alicja Gescinska wint met haar roman Een soort van liefde de debuutprijs 2017. Alicja is echter niet aan haar proefstuk toe. Ze publiceerde ook al essays en filosofisch non-fictie werk. In Wanderlust op Canvas voert ze filosofische gesprekken met gerenommeerde filosofen, schrijvers en wetenschappers.

 

Wil je weten hoe deze straffe madam het schrijfwerk aanpakt? Klim in je pen en misschien zit jij op 5 november van 17u tot 18u oog in oog met Alicja onder onze boom op de Boekenbeurs in Antwerpen. Bij een hapje en een drankje ga je met haar en andere schrijfliefhebbers in gesprek over debuteren, publiceren en filosofie.

 

Hoe neem je deel?

Schrijf een tekst van maximaal tweehonderd woorden waarin je vertelt welk boek je zelf had willen schrijven. Tijdens de meet-en-greet verklapt Alicja op de kaft van welk boek zij graag haar naam had zien staan.

 

De prijzen

Uit de stroom inzendingen kiest Creatief Schrijven acht deelnemers voor de meet-en-greet. Selecteren we je tekst, dan ontvang je een gratis duo-ticket voor de Boekenbeurs.

 

Wedstrijdverloop

Post hier uiterlijk 1 november je inzending. Let op: maximaal 200 woorden.

 

- Op 3 november maken we de winnaars bekend. Elke winnaar ontvangt een digitaal toegangsticket voor de Boekenbeurs, geldig voor twee personen.

 

- De meet-en-greet vindt plaats op 5 november van 17u tot 18u.


De wedstrijd is afgelopen. Je kan niet meer deelnemen.

Deadline

Afgelopen


De wedstrijd is afgelopen. Je kan niet meer deelnemen.