Meet-en-greet Ish Ait Hamou

Omschrijving

Ish Ait Hamou is vooral bekend als choreograaf en jurylid van So You Think You Can Dance. Van jongs af schrijft Ish verhalen. Omdat hij zijn liefde voor dans en choreografie combineert met die voor woorden, omschrijft hij zichzelf liever niet als danser, choreograaf, schrijver of regisseur, maar als storyteller. Van zijn debuut Hard hart werden 10.000 exemplaren verkocht.

 

Wil je met hem in gesprek over zijn passie voor het geschreven woord? Klim in je pen en misschien zit jij op 1 november van 16.15u tot 17u oog in oog met Ish onder onze boom op de Boekenbeurs in Antwerpen! Bij een hapje en een drankje ga je met hem en andere schrijfliefhebbers in gesprek over debuteren, publiceren en storytelling.

 

Hoe neem je deel?

Schrijf een tekst van maximaal tweehonderd woorden waarin je vertelt welk boek je zelf had willen schrijven. Tijdens de meet-and-greet verklapt Ish jou ook op de kaft van welk boek hij graag zijn naam had zien staan.

 

De prijzen

Uit de stroom inzendingen kiest Creatief Schrijven acht deelnemers voor de meet-and-greet. Selecteren we je tekst, ontvang je een gratis duo-ticket voor de Boekenbeurs

 

Wedstrijdverloop

 

Post hier uiterlijk 27 oktober je inzending. Let op: maximaal 200 woorden.

 

- Op 29 oktober maken we de winnaars bekend. Elke winnaar ontvangt een digitaal toegangsticket voor de Boekenbeurs, geldig voor twee personen.

 

- De meet-en-greet vindt plaats op 1 november van 16.15u tot 17u op de stand van Creatief Schrijven vzw, hal 4, onder de boom.


De wedstrijd is afgelopen. Je kan niet meer deelnemen.

Deadline

Afgelopen


De wedstrijd is afgelopen. Je kan niet meer deelnemen.