Poemtata poëziewedstrijd 2024 - Schuilen in de schaduw van de regen

Dagen
12
Uren
21
Min
25
Sec
38

Omschrijving

Schuilen in de schaduw van de regen


Poemtata is een poëziewedstrijd waaraan je kan deelnemen met een gedicht zonder voorgelegd thema. Laat je creativiteit de vrije loop en waag je kans!


De deadline voor het inzenden van je gedicht is 4 mei 2024 23:45.

Regels

Reglement


1. Het thema is vrij en u kunt 1 gedicht inzenden (nog niet eerder gepubliceerd of bekroond). De gedichten zijn maximaal 25 regels lang, witregels inbegrepen, en in het Nederlands. De wedstrijd staat open voor iedereen vanaf 18 jaar.

2. De gedichten worden gestuurd naar poemtatapoezie@gmail.com als een gewoon word-document (geen pdf of JPEG). Het gedicht wordt alleen ondertekend met uw schuilnaam en moet ten laatste in ons bezit zijn op 4 mei 2024. In een aparte bijlage stuurt u terzelfdertijd uw werkelijke gegevens: naam, adres, tel of gsm, e-mailadres en uw schuilnaam. Indien u wordt geselecteerd voor de gelegenheidsbundel en u wenst opgenomen te worden onder uw pseudoniem, moet je dit uitdrukkelijk vermelden in die bijlage (zie ook artikel 9°)!

3. Indien u geen digitale inzending kan doen, stuur uw gedicht (ondertekend met uw schuilnaam) dan in viervoud naar Ingrid Slock, Kapelhof 1, 9940 Ertvelde, samen met een gesloten omslag met vooraan uw schuilnaam en binnenin uw werkelijke gegevens.

4. De jury is samengesteld uit de dichters Christophe Vekeman, Ann Slabbinck en Dorien De Vylder. Hun oordeel is bindend en over de wedstrijd wordt geen enkele vorm van communicatie gevoerd.

5. Gedichten die kwetsende, aanstootgevende of racistische inslag hebben worden geweerd, werken die ook maar iets ruiken naar plagiaat worden uitgesloten.

6. Hoofdprijs: een publicatie van uw persoonlijke dichtbundel of een midweek voor twee in het gastenverblijf De Rosmolen te Ertvelde. Tweede en derde prijs: boeken

Meer informatie over de wedstrijd vind je terug op de Facebook-pagina van Poemtata.

 

Deadline

4 mei 2024


Details

Prijs Een publicatie van uw persoonlijke dichtbundel of een midweek voor twee in het gastenverblijf De Rosmolen te Ertvelde.

Georganiseerd door Poemtata


Genres