Poëziewedstrijd 'De zoete kant van het leven'

Omschrijving

Het orthopedagogisch centrum Nieuwe Vaart te Gent organiseert voor het zesde jaar op rij een poëziewedstrijd. Het thema van dit jaar is 'De zoete kant van het leven.'

De wedstrijd gaat van start op gedichtendag - 25 januari 2024.

Regels

Info en reglement: www.oc-nieuwevaart.be/poëziewedstrijd

Deadline

Afgelopen


Details

Prijs Het winnende gedicht zal op onze gevel prijken, naast de winnende gedichten van vorige jaren.

Georganiseerd door Orthopedagogisch Centrum Nieuwe Vaart


Genres