Poëziewedstrijd Harelbeke

Dagen
47
Uren
16
Min
01
Sec
52

Omschrijving

Een wedstrijd voor iedereen die de gedichten voelt borrelen. Alle gedichten worden anoniem beoordeeld.

De poëziewedstrijd bestaat uit twee categorieën:

  • een wedstrijd voor dichters die nog geen 26 jaar zijn geworden op 31 december 2024; 
  • een wedstrijd voor dichters van 26 jaar en ouder op 1 januari 2025.  

Er is een speciale aanmoedigingsprijs voor wie in 2024 geen 16 jaar is geworden.

Elke deelnemer kan tot twee gedichten, geschreven in de Nederlandse taal, inzenden. Je kiest zelf het onderwerp of thema waarover wordt geschreven. 

De jury zal enkel onuitgegeven en/of niet eerder bekroonde gedichten lauweren. 

Jury: Astrid Haerens, Sylvie Marie en Philip Hoorne

 

De prijsuitreiking gaat door tijdens de Dag van het Woord op zaterdag 1 februari 2024 om 10.00 uur in Harelbeke. 

Regels

Deadline

3 nov 2024


Details

Prijs Publicatie van de laureaten in een bundel. Prijzengeld van € 75 euro tot € 1000.

Georganiseerd door Stad Harelbeke


Genres