Poëziewedstrijd 'Thuis'

Omschrijving

Naar aanleiding van de Poëzieweek lanceert het orthopedagogisch centrum Nieuwe Vaart te Gent voor de tweede keer op rij een poëziewedstrijd. Het thema van de wedstrijd is 'Thuis'. De opbrengst van de wedstrijd gaat integraal naar onze werking; met de focus op armoede in gezinnen.

Reglement: www.oc-nieuwevaart.be/poëziewedstrijd


De wedstrijd is afgelopen. Je kan niet meer deelnemen.

Deadline

Afgelopen


Details

Prijs Het winnende gedicht wordt afgedrukt op een metalen plaat en wordt bevestigd aan de gevel van ons gebouw.

Georganiseerd door Orthopedagogisch Centrum Nieuwe Vaart te Gent


Genres


De wedstrijd is afgelopen. Je kan niet meer deelnemen.