Rijm op het raam

Omschrijving

Jouw woorden geserveerd als fijn leeswaar voor voorbijgangers? Dat kan! Creatief Schrijven verhuist en is daarom op zoek naar mooie woorden. Welke boodschap wil jij een toevallige passant geven? Hoe wil jij iemand zijn dag poëtisch verblijden? 

Griffier Geertrui Storms staat alvast te popelen om aan de slag te gaan en het gedicht op onze ramen aan te brengen. Krijgen jouw woorden een plaats op onze nieuwe kantoorramen?

Neem deel voor 15 augustus via Azertyfactor. Het gedicht is maximum 40 woorden lang. Creatief Schrijven vzw gaat met deze wedstrijd op zoek naar nieuw talent. De deelnemer heeft nog geen boek of bundel gepubliceerd bij een erkende uitgeverij. Ben jij de winnaar? Dan komt jouw gedicht op onze kantoorramen en word je uitgenodigd op de exclusieve housewarming van het nieuwe kantoor in oktober.

 

We verzamelden tien tips voor poëzieschrijven om je op weg te helpen. Je kan ze naast je leggen tijdens het schrijven of nadien met je gedicht vergelijken!

 

PS Onze ramen zijn lang en smal, hou daar rekening mee. Een lange zin mag, maar zal waarschijnlijk over meerdere regels verdeeld worden.

 

Creatief Schrijven verhuist?

Inderdaad! Vanaf mei vind je ons op de Gitschotellei 138, 2060 Antwerpen (Berchem). Een recent gerenoveerd, tof gebouw, met een eigen cursusruimte, waar wij een warme schrijfhub van maken.

Contacteer je ons de laatste week van april of de eerste week van mei, dan krijg je ons misschien net iets moeilijker te pakken. We doen er alles aan om de communicatie zo vlot mogelijk te laten verlopen.

 

 

 

Foto door Cem Ustundag op Unsplash


De wedstrijd is afgelopen. Je kan niet meer deelnemen.

Deadline

Afgelopen


Details

Prijs Je rijm op het raam en een uitnodiging voor de exclusieve housewarming van ons nieuw kantoor in oktober.

Georganiseerd door Creatief Schrijven vzw


Genres


De wedstrijd is afgelopen. Je kan niet meer deelnemen.