Stem & Echo

Omschrijving

Met ‘Stem & Echo’ verzamelen wij zeven tweeluiken, zeven stemmen en zeven echo’s.

Voor de stemmen zorgen wij, voor de echo’s zorg jij!

Zeven auteurs lanceren zeven donderdagen op rij een nieuw fragment. Op schrijfdag.be kun jij jouw echo op dat eerste deel van die bepaalde week delen en zo kans maken op publicatie in het exclusieve Creatief Schrijven-notaboek. Dat is verkrijgbaar op de Schrijfdag op 21 maart. De zeven auteurs van het eerste deel kiezen hun favoriete echo-tekst.

Regels

1. STEM & ECHO is een kans voor schrijfliefhebbers, een initiatief van Creatief Schrijven vzw.

2. De ingestuurde tekst is een antwoord op het eerste deel gepubliceerd op schrijfdag.be/wedstrijd.

3. Gedicht- of verhaalstructuur is vrij, maar plagiaat sluit de deelnemer uit. Creatief Schrijven vzw draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor mogelijke inbreuk op het auteursrecht door de inzender.

4. De tekst is niet eerder bekroond en in het Nederlands geschreven.

5. De tekst telt maximaal 600 tekens, inclusief spaties.

6. Kandidaten zenden hun teksten in via de reacties op het eerste deel op schrijfdag.be/wedstrijd. Inzendingen komen terecht bij Creatief Schrijven vzw.* Inzendingen zijn zichtbaar op schrijfdag.be/wedstrijd. 

7. Kandidaten kunnen één keer per week deelnemen. Elke donderdag verschijnt een nieuwe tekst waarop deelnemers kunnen reageren. 

8. De zeven schrijvers van de eerste delen van het tweeluik zijn jurylid en selecteren de passende tekst bij hun eerste deel. De beslissing van de jury is zonder verhaal.

9. De zeven winnaars worden bekendgemaakt op donderdag 5 maart 2020.

10. De teksten van de winnaars worden, samen met het eerste deel waarop de teksten een antwoord vormen, gepubliceerd in een notaboek van Creatief Schrijven vzw. 

11. Elke deelnemer geeft Creatief Schrijven vzw de toestemming tot publicatie van de teksten in tijdschriften met artistieke strekking, handboeken, op de website en sociale media van Creatief Schrijven vzw en/of voor muzikale doeleinden en tot voordracht van culturele evenementen. De auteurs van de winnende teksten worden gecontacteerd voor hun tekst in het notaboek wordt geplaatst. 

12. Elke deelnemer verklaart zich door zijn inzending akkoord met het wedstrijdreglement.

13. De organisatoren hebben het recht om de wedstrijd aan te passen of te annuleren als de omstandigheden dit vereisen. Zij wijzen elke aansprakelijkheid hieromtrent af.

14. Bij vaststelling van misbruik, misleiding of fraude behouden de organisatoren het recht om de betrokken deelnemer(s) te schrappen uit de deelnemerslijst. Tegen deze beslissing is geen beroep mogelijk.

15. Deelnemers hebben te allen tijde het recht hun persoonsgegevens in te zien, aan te passen of te laten verwijderen.

* Creatief Schrijven vzw springt zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Alle persoonsgegevens (bv. naam) die je ons bezorgt in het kader van je deelname aan deze wedstrijd worden door Creatief Schrijven vzw opgeslagen en verwerkt. We doen dit om met jou te kunnen communiceren over het verdere verloop van deze wedstrijd. Jouw persoonsgegevens worden niet aan anderen doorgegeven. We bewaren jouw gegevens tot 5 jaar na het laatste contact. Uiteraard heb je op elk moment het recht om jouw gegevens in te kijken, te laten aanpassen, te laten verwijderen, enz. Lees onze volledige privacyverklaring op https://creatiefschrijven.be/privacy

Deadline

Afgelopen


Details

Prijs Publicatie in het Creatief Schrijven-notaboek

Georganiseerd door Creatief Schrijven