Unieke gedichten gezocht

Omschrijving

Unik, het buurthuis van de Antwerpse wijk Markgrave/Brederode, organiseert in de week van de Poëzie een veilige gedichtenwandeling in open lucht. Ook jouw gedicht kan deel uitmaken van de wandeling!

Zoek dat ene gedicht dat je absoluut aan de wereld wil meedelen en stuur het in. 

Voorwaarden

  • Je gedicht is in het Nederlands en telt maximaal 20 regels. 
  • Slechts 1 inzending per persoon. 

 

Selectie

De medewerkers van het buurthuis maken een selectie uit de gedichten, met aandacht voor afwisseling van stijl en inhoud. De definitieve wandeling met de gedichten wordt vervolgens gecommuniceerd aan alle inzenders. Ze is beschikbaar vanaf het laatste weekend van januari.

Er zijn 50 adressen beschikbaar voor de wandeling, dus grijp je kans!


Nog vragen? Stel ze via info@buurthuisunik.com.


De wedstrijd is afgelopen. Je kan niet meer deelnemen.

Deadline

Afgelopen


Details

Prijs Je gedicht wordt opgenomen in een wandelroute.

Georganiseerd door Buurthuis Unik


Genres


De wedstrijd is afgelopen. Je kan niet meer deelnemen.