WWF daagt jouw klas uit!

Omschrijving

WAAROM DEZE UITDAGING?
Klimaatverandering, een drastische afname in biodiversiteit, de verschijning van nieuwe virussen... De staat van onze planeet is verontrustend. De impact van mensen is dan ook significant.

Gelukkig is het nog niet te laat! Laten we daarom stil staan bij hoe de wereld van morgen er zou kunnen uitzien. Er bestaan reeds heel wat oplossingen die ons kunnen helpen om het tij te doen keren.

Het moment is aangebroken om onze manier van leven onder de loep te nemen. Laten we de tijd nemen om na te denken over hoe we de toekomst van onze planeet terug op het juiste spoor kunnen krijgen om een wereld te creëren waarin elke soort kan gedijen.

Wat houdt de uitdaging in?
WWF en radiozender NRJ nodigen je klas uit om zich de wereld van morgen voor te stellen, een wereld waarin we de huidige milieu-, sociale en gezondheidscrisissen te boven zijn gekomen. Deel via een slamtekst  jullie visie op de toekomst!

VOOR WIE?
Leerlingen van het lager onderwijs vanaf het 4de leerjaar en leerlingen van het secundair onderwijs van het eerste middelbaar tot en met het 7de.
In groepen van minstens 3 leerlingen en maximum een volledige klas.

3 CATEGORIEËN
4-5-6e jaar lager onderwijs
1-2-3e jaar secundair onderwijs
4-5-6-7e jaar secundair onderwijs

PRIJS
De organisator kiest 3 winnende groepen per leeftijdscategorie en per taal. Dat betekent 9 Nederlandstalige en 9 Franstalige winnaars. De geselecteerde groepen winnen een professionele opname van hun slam (via een filmploeg op de school of in een studio - de details worden nog bekendgemaakt).

Regels

Vind het reglement op de website.

Deadline

Afgelopen


Details

Prijs Een professionele opname van de slam

Georganiseerd door WWf