als een nieuw gedicht

Nellie
27 apr. 2014 · 11 keer gelezen · 0 keer geliket

is het water met de tarwe

nog voor het rijzen en de helen

het brood gesneden door de helft

of de boterham in stukken

 

als woorden in het zout

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

Nellie
27 apr. 2014 · 11 keer gelezen · 0 keer geliket