Garagepoort

Layla Clarke
28 dec. 2018 · 0 keer gelezen · 0 keer geliked

Wat is het dat mij nu zorgen geeft? Waarom zit ik me hier al een hele dag zorgen te maken? Wat is er anders dan anders? Wat mis ik? 

 

Ik wou bij Nick gaan slapen en hij niet bij mij. Of toch, hij had er niet echt aan gedacht of vond het niet echt de moeite. Dat stelt mij natuurlijk teleur, maar wat me nog het meeste stoort, is dat we er nu niet over praten. Ik wil weten waarom hij dat niet wou. Ik wil weten of hij me nu niet wat te opdringerig vindt, want ik heb 3 dagen geleden al bij hem geslapen. Ik wil weten of er iets mis is. 

 

We hebben er gewoon niets meer over gezegd maar ik denk dat dat wil zeggen dat hij er gewoon over is. Dat hij er niet mee bezig is en dat het voor hem niks speciaal of abnormaal was. Ik denk dat hij het niet raar vond van zichzelf dat hij me niet wou zien. Ik denk niet dat hij daardoor begon te twijfelen of hij me nog wel graag ziet. Ik denk niet dat hij me bedrogen heeft en hij daarom zo raar naar me keek daarnet. Ik denk dat niet. Maar wat als het wel zo is?

 

Vertrouwen is zo een lastige kwestie.. Ik vertrouw Nick wel, maar mezelf niet ofzo? Ik snap niet dat Nick me graag genoeg kan zien om nooit meer iemand anders te willen. En om net zoals ik te weten dat hij degene is die ik voor altijd wil. Ik hoop gewoon dat als hij het gevoel heeft dat het niet meer werkt, dat ik dat gevoel dan ook ga hebben. Dan kan mijn hart wel even gebroken zijn, maar dan weet ik tenminste dat er een goede reden voor is. Dan doet het niet weer zo verschrikkelijk veel pijn dat ik enkel nog kan denken aan die brug waar ik naartoe zou kunnen rijden. 

 

Ik weet dat ik heel obsessief overkom. Kan zijn dat ik dat ook een beetje ben. Maar geloof mij als ik zeg dat ik er alles aan doe om dat te onderdrukken. Ik denk dat dat naar de buitenwereld ook wel lukt, maar dat vraagt al zo veel energie dat het vanbinnen echt niet lukt. Ik denk aan niets anders, een hele dag, dan aan Nick en of Nick me nog graag ziet en of Nick het niet gaat uitmaken en hoe ik Nick blij kan maken en houden. Zucht. 

 

Ik vind het leven soms toch niet zo gemakkelijk.

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver en help je hem verder op weg.

Layla Clarke
28 dec. 2018 · 0 keer gelezen · 0 keer geliked