GSM - GedichtenSchrijfMobieltje

19 feb. 2021 · 12 keer gelezen · 0 keer geliket

een gat in de werkelijkheid

van vijf bij tien

waardoor ik alles

anders kan zien

ik steel

tussen de soep

en de patatten

in de file

op m’n savatten

met wijsvinger en duim

benoem ik de dingen

nieuw

volgens mijn luim

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

19 feb. 2021 · 12 keer gelezen · 0 keer geliket