Moederdag
Wazig verleden
Alsof het gisteren was
Zondermeer Zonneklaar
Zeemansgraf
Als een kind verdrinkt
Streepje zee aan de horizon
Oneindig verdriet
Outlander
Winden weten het
Tijd en ruimte vervagen
Weg geschiedenis
Agenda
Bronnen drogen uit
Dagen jaren maanden
Vergaan Vergeten
Jezus van Nazareth
Het goede geeft zin
Ja en ook vergiffenis
Zoals eb en vloed
Over vriendschap
Plotse kortsluiting
metamorfose zoeken
Onweer als afgang
Akelig
Soms is het daar plots
Als een opkomende storm
Onredelijkheid
Pensioen
Besluiteloosheid
Steeds opnieuw structuur zoeken
Vandaag schijnt de zon
Heilig Vuur
Doen wat je moet doen
Tegen de stroom in desnoods
Oogsten komt later