Creatief schrijven
Waar ben je mijn lief
Ooit kruisen we elkaars pad
Blik nooit afgewend
Heerlijk mannenlijf
Als je het overal streelt
In zwijgen verhuld
Twee paar lippen en
Je kust ze beiden teder
Hoogste hemel in
Je wast mijn haren
Zachter dan ik, en föhnt ze
Jeffrey noem ik je
Je lacht ermee en spreekt me toe
Dat ik zachter voor mezelf
Moet zijn en rustig
Ooit komt droeve dag
Dat je me niet begeert
Wat doe k dan met lust
Waar berg ik dat op
Treurt mijn hart of ziel
zoek k jou of een ander
Nee ik zoek jou mijn liefste
Mijn alles mijn toeverlaat
Maar wat moet ik dan
Met dat sterk gemis
Als je me wegduwt
Hoort het bij elkaar
liefhebben en jaloers zijn
was nog nooit zo jaloers
zou jaloezie slijten als
de liefde slijt
laat me dan immer jaloers blijven
Als jij ooit wegvalt
Dan zeg ik niets en verdwijn voor altijd
Onvindbaar voor de wind noch de schaduw
Onvindbaar klein wordt ik dan
Denken aan jouw huid
Lieflijk zacht en warm fluweel
Doet me op lip bijten
Van pure wellust
Liefste alleen jij
Krijgt me zo warm van binnen
We zochten elkaar
Tevergeefs een leven lang
Toch gevonden verfrommeld
Perfect in elkaar passend
Alle lego posities
Overlappend deugnieten
Partners in crime
Bovenal minnaars
Dromend van elkaar
Lachend om elkaar
Dankbaar voor zoveel geluk
Als je ooit weg bent
Misschien een zandkorrel groot
Dan steek ik mijn hoofd in ‘ t zand
En zoek ik jou mijn liefste
Tot we versmelten
Een zandkorrel groot
Weerspiegelend in het glas