ik heb mijn eigen woorden verbrand
witte vlokken krulden door de hemel
het moest ziet ge
mijn taal had warmte nodig
mijn verhaal lucht
nee hierna worden geen mensen verbrand
al zou één uitzondering op de regel
neenee
een paar brandwondjes dan
derdegraads
poetiewiet