Kan men van poëzie te lezen
zelf gaan schrijven?
Zoals wanneer men
teveel drinkt
niet langer op wil houden
en gaat gieten wat het bladgroen vraagt
Ik regen dan maar wat
Als men de dagen maar niet telt
waarop ik zonneklop in zwijgzaamheid
Als men maar nalaat te gaan
graven naar mijn ware aard
analfabeet
of erger nog een
schijnpoëet