sinterklaasgedicht

2 dec 2016 · 33 keer gelezen · 1 keer geliket

al geef ik jou nog chocola
een varkentje van marsepein
wat pepernoten in je vla
een glaasje Spaanse rode wijn

al geef ik jou nog beltegoed
een Uber-maandabonnement
twee kaartjes voor de paardenstoet
een kijkje in een circustent

al geef ik jou eau de toilette
een stoombadgeurcatalogus
een purperen alpinopet
een touwtje uit de brievenbus

al krijg je alles op een rij
niets maakt jou blijer dan jij mij

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

2 dec 2016 · 33 keer gelezen · 1 keer geliket