wij luisteren naar maangedichten
Vlaanderen slaapt
wij likken aan het oorlelletje van de sneeuw
en geeuwen kosmisch latte
half Vlaanderen slaapt
terwijl wij vorm worden (uitgestrekter)
poederlief knikken onze hoofden
Onze voeten klikken uit warme scharnieren
wij zingen maanliederen
witlied in gulzige mond, langzaam wakker
Vlaanderen van onze stemmen
in handen het werk van mieren
mannen zijn in de maak
vrouwen smelten