Tip van de week

Laatste kans: boek je consultatie bij Poëziedokter Peter Holvoet-Hanssen

Schrijf je af en toe poëzie? Dan worstel je misschien net als elke (beginnende) dichter af en toe met een acuut schrijfprobleem.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor het spreekuur met Poëziedokter Peter Holvoet-Hanssen. Hij ontvangt je graag in zijn kabinet en helpt je op weg met poëzieadvies en schrijftips. Wil je weten of je met je gedichten op het juiste spoor zit? Wil je professionele feedback? Maak dan een afspraak met de Poëziedokter op zaterdag 10 of zondag 11 oktober in ziekenhuis ZNA Sint-Elisabeth in Antwerpen. De Poëziedokter geeft feedback op haiku’s, sonnetten, vrije verzen, slam poetry en performance poëzie. Dichter-verpleegster Lotte Dodion verzacht je pijn met extra poëzie. In een mum van tijd heb je weer pit in je pen. Mis deze unieke kans niet.

Schrijf je voor woensdag 7/10 in op www.azertyfactor.be/kom-op-consultatie-bij-poziedokter-peter-holvoet-hanssen.

Gepubliceerd op

5 okt 2015