Faq

 • Wat is Azertyfactor?

  Azertyfactor is het online schrijfplatform van Creatief Schrijven vzw. Je kunt teksten van anderen lezen of een account aanmaken en zelf gaan schrijven. Daarnaast kun je je laten prikkelen door deel te nemen aan wedstrijden of schrijfuitdagingen die je terugvindt bij 'Kansen'.

 • Hoe kan ik inloggen of me registreren?

  Je kunt inloggen via het mannetje in de rechterbovenhoek of door op deze link te klikken. Registreren kun je hier.

 • Wie kan mijn teksten lezen?

  Je kunt zelf instellen bij het aanmaken of bewerken van je tekst of mensen je tekst al dan niet kunnen lezen. Ofwel heeft je tekst de status 'publiek' en kan iedereen hem lezen. Ofwel zet je hem 'privé' en kan alleen jij hem zien. Dit is ideaal voor een tekst waar je zelf nog aan bezig bent.

 • Waar staat de tekst die ik heb ingestuurd voor een schrijfkans?

  Als je een tekst instuurt voor een wedstrijd of schrijfkans, moet die uiteraard geheim blijven. Daarom wordt je inzending automatisch op privé gezet. Enkel de organisatoren en juryleden van de wedstrijd kunnen de teksten lezen. Zelf vind je de tekst nog terug bij je teksten onder schrijven, waar hij de status privé heeft. Inzendingen voor wedstrijden zijn definitief en wijzigingen die je achteraf nog aanbrengt aan je tekst, zijn niet zichtbaar voor organisatoren of juryleden.

 • Kan ik tekst kopiëren en plakken uit Word?

  Plakken vanuit Word lukt zonder problemen in de browsers Chrome, Firefox en Safari. Helaas gaat het minder vlot in Internet Explorer. We moesten hier technisch een keuze maken. We raden je aan om een van de drie eerste browsers te gebruiken.

 • Kan ik zelf een schrijfkans aanbieden op Azertyfactor?

  Dat is zeker mogelijk. Stuur een mail naar info@creatiefschrijven.be en we maken een account als organisator voor je aan.

Deze pagina is enkel toegankelijk op een groter scherm.

Home